29 martie 2024

Ofertă pentru studenţi, în vacanţa de vară! Locuri de muncă în Germania

www.mariusbuga.ro_images_hotelAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul, sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Dâmbovița, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, str.T. Vladimirescu nr.1A,în vederea înregistrării dosarelor.

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 15.01.2018 – 09.02.2018, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0732100377, sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, www.dambovita.anofm.ro

Constanta Anghel

DIRECTOR EXECUTIV

 

Întocmit,

Daniela Stanca – compartiment RUSCSCC

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial