28 aprilie 2024
Ocnița: Scandal între frați, terminat la poliție și la spital

Ocnița: Scandal între frați, terminat la poliție și la spital

Un scandal între doi frați, din localitatea Ocnița, s-a terminat la poliție și la spital.

Un bărbat, de 36 de ani, este cercetat de polițiști din cauză că și-ar fi bătut fratele, de 48 de ani.

Investigatorii spun că frații s-au luat la ceartă, iar ulterior cel de 36 de ani l-ar fi lovit de mai multe ori pe cel de 48 de ani.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul de 48 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

”La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Ocnița.

Acesta este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în seara zilei de 26 martie a.c., în jurul orei 19:18, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, și-ar fi agresat fizic fratele, de 48 de ani.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Astăzi, 28 martie, bănuitul a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial