28 martie 2024
Oamenii NU dau doi bani pe balivernele penalului de la Vulcana Pandele! Uite cum l-au pus la zid cititorii!

Oamenii NU dau doi bani pe balivernele penalului de la Vulcana Pandele! Uite cum l-au pus la zid cititorii!

articolebouGheorghe Florea: “Mai copii, nu trebuie nici o fapta ca argument, voi nu vedeti ce fata de penal are , nu-l cunosc si nici nu-mi doresc sa-l stiu, dar daca a facut asta intr-o institutie publica, ma mir ca n-a iesit de acolo in catuse! Politistii aia care nu te lasa sa intri in primarie erau la fumoar!”

Ologeanu Adrian: “La primaria Tgv nu mai exista politie locala???nu mai e la poarta karatista aia????”

Iulia Ghercă: “Individul nu are scrupule, nu ma pot cobori la un asa nivel cat sa-i spun ce ar merita! Va veni o vreme cand va sta acolo unde merita, am toata increderea!”

Olimpia Popa: “Un individ neputincios,nerealizat, complexat devine violent. Sa jignesti o femeie este…”

Alin Marina: “Recunosc că nu am citit articolul integral, însă am convingerea că acest personaj va avea zile grele… Stilul, metehnele, acțiunile sale care au fost de cele mai multe ori dovedite ca fiind calomnioase, îl vor duce cu siguranță pe un drum fără ieșire. Te îndemn să faci sesizări către instituțiile competente, măcar pentru “palmaresul” certărețului!””Ce nu a fost până acum subliniat în legătură cu acest personaj este faptul că deține funcția de Secretar General Adjunct al ‪#‎PNL‬ ‪#‎Dâmbovița‬! Sunt curios despre reacția co-președinților Iulian Vladu și Ludovic Orban pe această temă și despre calitățile santajistului de la Vulcana Pandele în general…

Geda Daos: “Un caca de individ ce se da ziarist, SANCHI…”

Catalin Mandoiu: “Cel mai mare retardat!!!!”

Iulian Popescu:” Intr-un cuvant COCALAR”

Petruta Eremia: “Sa vedeti ce frumos ameninta”

 

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial