28 aprilie 2024
O tânără din Moreni a cerut ajutor după ce ar fi fost bătută şi sechestrată de fostul iubit

O tânără din Moreni a cerut ajutor după ce ar fi fost bătută şi sechestrată de fostul iubit

O tânără din Moreni a cerut ajutor după ce ar fi fost bătută şi sechestrată de fostul iubit.

Femeia în vârstă de 24 de ani le-a spus investigatorilor că individul, de 36 de ani, din I.L. Caragiale, ar fi dus-o acasă la el, iar aici ar fi lovit-o şi ar fi ţinut-o cu forţa acolo.

Cel vizat a fost dus la secţie pentru audieri, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore.

Reținut 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal

La data de 12 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, un bărbat de 36 de ani, din I.L. Caragiale, a fost reținut pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, în zilele de 9 și 10 martie a.c., o femeie de 24 de ani, din Moreni, ar fi fost ținută împotriva voinței la domiciliul fostului concubin, în localitatea I.L. Caragiale, unde ar fi fost agresată fizic.

Bănuitul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, spune poliţia.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial