3 mai 2024
O şoferiţă şi fiul ei, de 14 ani, au ajuns cu maşina sub roţile unui camion

O şoferiţă şi fiul ei, de 14 ani, au ajuns cu maşina sub roţile unui camion

Webp.net-resizeimage (1) (1)Grav accident de circulație, miercuri, pe o șosea din județul Prahova!

Un copil de 14 ani se zbate între viață și moarte, după ce mașina în care era, împreună cu mama sa, a fost proiectată de un alt autoturism sub roțile unui camion.

Webp.net-resizeimage (3) Webp.net-resizeimage (2) (1)Cei doi au rămas încarcerați. Băiatul a fost transportat cu un elicopter, în stare de inconștiență, la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Acum este intubat și ventilat mecanic.

Mașina în care se afla femeia de 32 de ani, împreună cu băiatul ei de 14 ani, a fost lovită puternic de un șofer care venea din spate. Bărbatul nu ar fi observat că şoferiţa a semnalizat pentru a vira pe o stradă lăturalnică. Autoturismul a fost aruncat pe celălalt sens de mers, direct sub roțile unui camion. Atât mama, cât și băiatul au rămas încarcerați.

Maria Andrei, localnică: „Am auzit bubuitura foarte mare şi am venit şi eu să văd şi ..era grav. Știţi cum era bordul la maşină mare când m-am dus? Era pe pieptul lui la burtica aşa aici”.

La sosirea salvatorilor, copilul avea răni grave şi era inconştient. A fost solicitat un elicopter, care l-a transportat de urgenţă la spital, în Bucureşti. Şi mama sa a ajuns la urgenţă, în Ploieşti. Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi a fost distrusă.

Subcomisar Marius Sadicovici, Poliţia Rutieră Prahova: „L-a proiectat pe celălalt sens de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar. Au rezultat două victime”.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers timp de aproape două ore.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial