4 mai 2024
O şoferiţă de 20 de ani a provocat un accident cu cinci victime. Printre răniţi, doi copii de 3 şi 11 ani

O şoferiţă de 20 de ani a provocat un accident cu cinci victime. Printre răniţi, doi copii de 3 şi 11 ani

acv5Cinci oameni, printre care doi copii de 3, respectiv 11 ani, au fost răniți după ce mașinile în care se aflau s-au izbit violent pe o șosea în Dâmbovița.

acv8Primele date arată că vinovată ar fi una dintre șoferițe, în vârstă de 20 de ani, care a ajuns pe celălalt sens de mers și a lovit autoturismul care circulă regulamentar.

acv9Accidentul violent a avut loc pe şoseaua care leagă oraşul Târgovişte de Găești, pe o porţiune de drum drept. Maşina lovită în plin era condusă de o femeie de 30 de ani, însoţită de fetiţa ei în vârstă de 3 ani.

acv4În autoturismul care a ajuns pe contrasens erau patru persoane, printre care un copil de 11 ani. La volan era o tânără de 20 de ani.

acv6După ce a izbit maşina care circulă regulamentar, vehiculul a fost aruncat într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a rămas blocat în caroserie.

acv3Tânărul a fost operat şi a rămas în grijă medicilor.

acv2La spital au ajuns şi ambele şoferiţe, dar şi cei doi copii din maşinile implicate în accident.

acvMarius Buga, Pro TV: “Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact din ce cauză s-a produs acest accident.”

acv1Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Din primele cercetări, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării unei distanţe corespunzătoare în mers.”

acv7Poliţiştii le-au audiat pe cele două conducătoare auto şi continuă anchetă în acest caz.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial