3 mai 2024
O șoferiță a fost rănită, azi-dimineață, într-un accident de circulație, la Ionești

O șoferiță a fost rănită, azi-dimineață, într-un accident de circulație, la Ionești

O șoferiță a fost rănită, azi-dimineață, într-un accident de circulație, pe raza localității Ionești, în comuna Petrești.

Femeia în vârstă de 32 de ani a fost transportată la spital cu ambulanța, unde primește îngrijiri și se află în investigații medicale.

Mașina pe care o conducea a fost avariată după ce s-a izbit cu un tir.

Din primele cercetări, se pare că tânăra a vrut să pătrundă pe breteaua Autostrăzii București – Pitești, iar în acel moment autoturismul ei a intrat în coliziune cu tirul, povestesc martorii.

”În această dimineață, 12 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, în localitatea Ionești. În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între un autoturism și un ansamblu de vehicule rutier (tir) condus de un bărbat de 32 de ani. În urma impactului, șoferița autoturismului, o femeie de 31 de ani, a fost rănită, fiind transportată la spital. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial