2 mai 2024
O nouă afacere dubioasă, în vizorul senatorului Dragoş Popescu. Cum oamenii din Tărtăşeşti se implică şi demască investiţiile “cu cântec”

O nouă afacere dubioasă, în vizorul senatorului Dragoş Popescu. Cum oamenii din Tărtăşeşti se implică şi demască investiţiile “cu cântec”

“Un alt exemplu de “AȘA NU” în administrația locală din Dâmbovița.

În comuna Tărtășești se dorește amplasarea unei fabrici de BCA. În acest sens, doi cetățeni, solicită aprobare pentru hala aferentă, mai precis emiterea PUZ-ului.

O companie internațională intenționează să intre în posesia terenului pe care ar urma să fie construită hala de producție, dar cu condiția obținerii PUZ-ului ce ar permite construcția.

Consiliul Județean Dâmbovița nu aprobă solicitarea și cere reluarea procedurii, cu respectarea informării și consultării cetățenilor, dar și completarea documentației.

Cel mai grav aspect este cel al obținerii de către companie, prin intermediari, a documentației necesare.

pentru care am trimis o înștiințare către compania mamă de care aparține filiala din România.

Este un alt caz în care procedura a fost viciată și doar insistența și presiunea cetățenilor au făcut ca aceasta să fie reluată, fapt pentru care îi felicit pe locuitorii care au luat atitudine.

De asemenea, am solicitat clarificări de la instituțiile avizatoare.

Susţin, ca de fiecare dată când sunt luate decizii care pot afecta viața locuitorilor, informarea corectă și organizarea unor întâlniri de tip dezbatere cu aceștia pentru a-și putea face cunoscute opiniile”, spune Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial