25 aprilie 2024
O femeie, din Răzvad, a dispărut fără urmă. Ați văzut-o?

O femeie, din Răzvad, a dispărut fără urmă. Ați văzut-o?

razv7Polițiștii din Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei femei în vârstă de 83 de ani, din Răzvad, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Răzvad au fost sesizați cu privire la faptul că Pletea Constanța, de 83 de ani, a plecat voluntar de la locuința din Răzvad, unde domicilia fără forme legale, la data de 22 decembrie a.c., și nu a mai revenit.

dispLa data plecării, PLETEA CONSTANȚA purta o rochie lungă de culoare albastră, o haină verde-kaki, iar pe cap avea o basma de culoare albastră. De asemenea, aceasta purta șosete portocali și era încălțată cu pantofi sport albastri.

Semnalmente: 1.50 m înălțime, 50-59 de de kilograme greutate, față rotundă, păr alb, rar, tuns scurt, constituție slabă, ochi căprui, lipsă dantură. Femeia are o aluniță între sprâncene.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial