28 martie 2024
O familie din Găeşti strigă după ajutor: “AJUTAŢI-NE SĂ NE GĂSIM FIUL!”

O familie din Găeşti strigă după ajutor: “AJUTAŢI-NE SĂ NE GĂSIM FIUL!”

Un student stralucit la matematica, in varsta de 20 de ani, a disparut fara urma de cinci zile, iar familia lui, din Dambovita, se da de ceasul mortii.

Era cazat intr-un camin din Grozavesti, in Capitala, dar de trei saptamani, de cand venise la studii, nu s-a acomodat cu agitatia si stresul – povestesc apropiatii lui.

A lasat in urma cateva randuri pe o foaie de hartie: “Imi pare rau pentru toate, sunt cu nervii la pamant” – a scris el.

Cum tanarul era foarte credincios, parintii lui spera sa fie la o manastire, pentru ca i-a marturisit, la un moment dat, prietenei lui, ca vrea sa se calugareasca.

“Catalin, daca ai ales calea asta, mami, noi nu avem nimic impotriva, noi nu te impiedicam cu nimic absolut, decat sa stim ca esti in viata…”, este mesajul disperat al Mariei Ene, mama studentului.

Catalin este din Gaesti. A terminat liceul ca sef de promotie si a devenit student al facultatii de matematica, la Universitatea Bucuresti. Ultima data a vorbit la telefon, miercuri seara, cu tatal sau.

“Ne gandim la ce e mai rau. Ne gandim ca a facut ceva rau.

E foarte credincios, mai credincios de atat nu stiu cat ar putea altul sa mai fie.

Credeti ca s-a retras la o manastire? Ar fi posibil, ar fi cel mai bine!”, spera mama tanarului disparut.

Cum tanarul n-a mai raspuns la telefon, fratele lui a mers in Capitala sa vada ce-i cu el.

A descoperit un mesaj tulburator, lasat de Catalin intr-un caiet. Acolo tanarul scria ca a ajuns la capatul puterilor, ca nu mai poate invata, si ca este dezamagit de ceea ce vede in jur.

“I-am gasit ghiozdanul in camin, cu telefonul, cu actele, cu banii. (rep)- N-a mai dat nici un semn de viata? – Nu. Eu cred ca s-a calugarit, destul de sigur. Era credincios si asa cred eu”, spunea Iulian Ene.

Pentru a fi in viata, undeva – se roaga si duhovnicul sau.

“In primul rand sa se gandeasca la parinti, sa le dea un semn sa-i linisteasca si indiferent de optiunea pe care o are, cred ca alegerea ii apartine, dar nu trebuie facuta oricum. Trebuie sa dea un semn”, ne-a declarat si Ioan Florea, preotul duhovnic al studentului.

Catalin are un metru 80 inaltime, 70 de kilograme, par blond si ochi albastri.

Cine poate da relatii despre el este rugat sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial