18 aprilie 2024
O falsa măicuța a inselat o femeie cu aproape 30 de mii de euro, promițându-i ca-i rezolva fiicei sale problemele in dragoste

O falsa măicuța a inselat o femeie cu aproape 30 de mii de euro, promițându-i ca-i rezolva fiicei sale problemele in dragoste

Astăzi, 17 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat o percheziție domiciliară, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvâșirii infracțiunii de înșelăciune.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit și indisponibilizat bijuterii, telefoane mobile, 3.000 de euro și mai multe înscrisuri.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – august a.c., femeia, de 26 de ani, ar fi pretins că este măicuță și ar fi înșelat persoana vătămată, respectiv o femeie de 49 de ani, din Târgoviște, căreia i-ar fi solicitat bani pentru a o ajuta să rezolve problemele sentimentale pe care le are fiica acesteia.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial