15 mai 2024
O elevă de clasa a IX-a, găsită inconştientă în toaleta unui liceu din Târgovişte. Se pare că ar fi fumat o ţigară care conţinea substanţe interzise

O elevă de clasa a IX-a, găsită inconştientă în toaleta unui liceu din Târgovişte. Se pare că ar fi fumat o ţigară care conţinea substanţe interzise

eld5O elevă de clasa a IX-a a fost găsită inconştientă în grupul sanitar al unui liceu din Târgovişte. Din primele date ale anchetatorilor, se pare că fata ar fi fumat o ţigară care conţinea substanţe interzise.

eld3Eleva a fost găsită de câteva colege care au anunţat imediat profesorul de serviciu. Brigada de combatere a crimei organizate va cerceta cazul.

Câteva eleve, care s-au dus în pauză la toaletă, au găsit-o pe adolescentă căzută lângă chiuvetă.

eld4Au alarmat imediat dascălii, care au chemat asistentul medical al liceului, iar apoi au sunat la 112 să ceară intervenţia celor de la ambulanţă.

eld6Iolanda Militaru, profesor de serviciu: “Nu ştim ce s-a întâmplat cu fata, eu am găsit-o jos, leşinată, în toaleta elevilor. Nu am văzut resturi de ţigară. Este grav.”

eld2Medicii i-au acordat primul ajutor adolescentei, apoi au prelevat probe pentru a se stabili exact ce substanţă a consumat.

eldDr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgoviște: “Elevă a fost adusă de la şcoală, unde a avut două stări lipotimice, după ce ar fi fumat o ţigară, nu ştie cu ce. Nu ştie copilul să spună.”

Ce au descoperit jandarmii despre elevă

eld1Jandarmii au aflat apoi ca fata ar fi fumat într-o ţigară primită de la un alt elev din liceu.

Cei de la centrul antidrog din Târgovişte spun că în urmă cu două zile chiar au avut o acţiune de prevenire a consumului de droguri în liceul cu pricina.

eld7Mihnea Moldoveanu, coordonator Centrul Antidrog Dâmbovița: “Nu au apărut astfel de cazuri până în prezent, din ceea ce ştiu.”

Din fericire, eleva este în afara pericolului.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial