26 aprilie 2024
O bătrână de 71 de ani din Dâmboviţa şi-a pus capăt zilelor! Mama ei, DE 103 ANI, a avut un şoc când şi-a descoperit fiica fără suflare!

O bătrână de 71 de ani din Dâmboviţa şi-a pus capăt zilelor! Mama ei, DE 103 ANI, a avut un şoc când şi-a descoperit fiica fără suflare!

morteGest inexplicabil pentru o batrana de 71 de ani din judetul Dambovita. Si-a pus capat zilelor in propria locuinta. A fost descoperita de mama ei, in varsta de 103 ani.

Medicii ajunsi in graba nu au mai izbutit sa o salveze si au declarat decesul. Femeia nu a lasat in urma niciun bilet de adio.

morte1Femeia era casatorita si avea doi copii. Locuia cu ei, dar si cu mama ei, intr-o casa din comuna Morteni, judetul Dambovita.

Mama femeii, in varsta de 103 ani, a fost cea care a dat peste imaginea de groaza si si-a gasit fiica fara viata. Disperata, a inceput sa tipe dupa ajutor si rudele au venit sa vada ce se intampla.

morte2Un echipaj de salvare s-a deplasat de indata la fata locului, insa medicii nu au mai avut ce sa faca si au declarat decesul.

Vecinele povestesc ca, in ultima vreme, femeia se simtea din ce in ce mai secata de puteri. O durea inima si trebuia sa isi ingrijeasca mama, bolnava si ea.

smlm“Era liniste in familie, nu putem sa ne dam seama ce s-a intamplat. Am ramas socati cand am aflat”, spune o vecina.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru necropsie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial