4 mai 2024
Nucet – Fugea de închisoare, dar tot la beci a ajuns…

Nucet – Fugea de închisoare, dar tot la beci a ajuns…

siglaUn tânăr care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, depistat de poliţiştii târgovişteni

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgovişte au depistat un tânăr, de 23 de ani, din Nucet, pe numele căruia Judecătoria Târgovişte a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 4 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cel în cauză a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Acţiuni ale poliţiştilor pe raza oraşului Pucioasa

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor de circulaţie şi, implicit, pentru reducerea riscului rutier.

Astfel, în urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 4 000 de lei.

12 conducători auto au fost sancţionaţi ca urmare a defecţiunilor tehnice constatate la autovehiculele conduse, iar alţi 6 au fost amendaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial