5 mai 2024
BĂLENI: A încercat să voteze DE DOUĂ ORI!

BĂLENI: A încercat să voteze DE DOUĂ ORI!

Un bărbat de 52 de ani, din localitatea Băleni este cercetat penal pentru tentativă de vot multiplu

Poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Băleni au fost sesizaţi de preşedintele Secţiei de votare nr. 138, din comuna Băleni, cu privire la faptul că, astăzi, 29 iulie, un bărbat a încercat să-şi exercite de două ori dreptul la vot.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, fiind identificat T.N., de 52 de ani, din comuna Băleni, care s-a deplasat la secţia de votare nr. 138 şi a prezentat membrilor comisiei de votare cartea sa de identitate, moment în care unul dintre membrii comisiei a sesizat că acesta avea deja aplicat pe documentul de identitate timbrul autocolant cu menţiunea „Votat”, în urma cercetărilor efectuate stabilindu-se că persoana în cauză votase anterior la secţia la care era arondată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 54 alin. 2 din Legea 3/2000, privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie legală prin Parchet.

Centrul Judeţean de Comunicare

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial