2 mai 2024

NU UITAŢI! Luni, apă CU RESTRICŢIE, la Târgovişte, Şotânga, Aninoasa! Vezi anunţul CATD!

www.mariusbuga.ro_images_aparobANUNȚ

 

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A vă informează că va restricționa consumul de apă în municipiul Târgoviște pe data de 12.05.2014, in intervalul orar 13:00-23:00, pentru efectuarea unor lucrări complexe în perimetrul Gospodăriei de Apă Priseaca.

Lucrările sunt prevăzute în programul POS Mediu și de aceea se vor opri aducțiunile Dragomirești Nord-Priseaca, Hulubești-Priseaca, Dragomirești Sud-Priseaca, în intervalul orar 07:30-21:30.

Din cauza faptului că rezerva de apă pe care o putem realiza nu este suficientă pentru a face față consumului normal, vom opri stațiile de hidrofor începând cu ora 13:00 și vom reduce presiunea în sistem la o limită minimă care să împiedice apariția unor infiltrații nedorite. Reducerea presiunii în sistem se va resimți atât la nivelele superioare ale blocurilor de locuințe din microraioanele 2, 3, 4, 5 cât și  în comunele Șotânga și Aninoasa.

În comuna Dragomirești se va întrerupe în totalitate alimentarea cu apă în intervalul orar 07:30-21:30.

În data de 13.05.2014, în intervalul orar 09:00-15:00, vom reduce presiunea în tot sistemul, pentru refacerea unei rezerve minime de apă necesară unei funcționări normale.

Reluarea alimentarii cu apă la parametrii normali, se va face conform procedurilor legale.  Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

 

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial