28 aprilie 2024
NU TRĂDEAZĂ! Gheorghe Ana demască “jocurile de culise” din PSD

NU TRĂDEAZĂ! Gheorghe Ana demască “jocurile de culise” din PSD

„Sunt interese ca eu să plec din organizaţie”

• “Sunt câţiva indivizi din eşalonul 3, 4 care ţes acest scenariu de mai bine de un an şi jumătate şi încearcă cu orice mijloace să-l înlăture pe Ana din PSD. Nu vor reuşi!”

Sunt prea onest şi vertical în politică pentru a trăda un crez de peste 20 de ani! Mărturisirea îi aparţine deputatului PSD, Gheorghe Ana, care a ţinut să clarifice unele informaţii apărute în ultima perioadă în presă referitoare la o posibilă candidatură a sa din partea altui partid.

„Nu am a-mi reproşa nimic. N-am făcut niciodată compromisuri pentru mine. Sunt un om onest care nu a profitat de treptele ierarhice prin care soarta m-a trecut. Reforma în organizaţia judeţeană nu s-a început şi nu poate avea loc cu cozi de topor în interiorul ei, cu oameni care n-au făcut nimic în acest judeţ.

Am deranjat de foarte multe ori, pentru că am fost direct, pentru că n-am intrat în clanuri, n-am făcut parte din grupuri de interese şi nu am acceptat compromisuri când am avut pârghiile judeţului în mână. Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă este rodul unei activităţi mârşave, rodul unor jocuri e culise ale unor indivizi care n-au nimic în comun cu ceea ce se întâmplă în politica dâmboviţeană. Faptul că am fost dat ca şi sigur parlamentar din partea PPDD-ului, m-a deranjat profund pentru că sunt lansate din interiorul organizaţiei judeţene.

N-am să dau nume pentru că nu vreau ca, înainte de alegerile parlamentare, să provoc o discuţie inutilă şi să abat atenţia electoratului de la adevărata ţintă a alegerilor. Am purtat discuţii cu tot spectrul politic, dar niciodată cu Dan Diaconescu. Mi s-a făcut ofertă de reprezentantul lui aici şi am spus categoric nu. Nu pot să trădez un crez de peste 20 de ani. Sunt prea sobru şi prea serios pentru a mă vinde pe 2 lei. E clar că acest lucru pleacă de la PSD Dâmboviţa.

Este cea mai mare mizerie în care s-a încercat să fiu atras. Probabil că aceşti indivizi, şi nu sunt mulţi, sunt câţiva care ţes acest scenariu de mai bine de un an şi jumătate încearcă cu orice mijloace să-l înlăture pe Ana din PSD. Nu vor reuşi!

Sunt interese ca eu să plec din organizaţie. Voi încerca să sprijin echipa PSD să câştige alegerile şi pe candidatul Rovana Plumb să închidă colegiul, după care îmi voi rezerva dreptul de a deveni un observator foarte corect a ceea ce se întâmplă la nivel politic în judeţ (…)

Meritam o altfel de ieşire din politică. Cine îşi permite să facă astfel de jocuri nu este patriot, nu este om de onoare, este o scursură a societăţii care nu urmăreşte decât, pentru o perioadă scurtă, să câştige ceva pentru el şi pentru cei din jurul lui”, a declarat Gheorghe Ana. El a dat asigurări că va sprijini partidul în campanie şi a dat sfaturi preţioase din postura de politician cu experienţă colegilor săi candidaţi.

Mai mult, liderul social-democrat este convins că alegerile parlamentare vor fi câştigate în 6 colegii de deputaţi şi în 2 de Senat, pe care PSD le va închide cu 50+1%.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial