20 aprilie 2024
Nu rataţi! Vineri, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte – „Three Monks”

Nu rataţi! Vineri, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte – „Three Monks”

threeComunicat de presă

Spectacol invitat – Three Monks – Teatrul Național pentru Copii din Shanghai

 

Vineri, 20 mai, ora 19:00, Teatrul Tony Bulandra este gazda spectacolului „Three Monks” („Trei călugări”) al Teatrului Național pentru Copii din Shanghai, China. Particularitatea producției constă în expresia corporală și în felul în care chipul actorilor poate deveni o mască în sine. Reprezentația prefigurează diversitatea culturală pe care o va oferi Festivalul Babel începând cu data de 4 iunie și până pe 12. Spectacolele invitate sunt unite prin tema Corpul, a inimaginabilelor lui posibilități de expresie și expresivitate scenică.

Adaptată după o legendă chineză, povestea spectacolului „Three Monks”, pe cât de simplă, oferă o imagine complexă asupra vieții. În vârf de munte, exista un mic templu. În acel templu locuia un bătrân maestru călugăr și cei trei ucenici ai săi. Într-o zi bătrânul călugăr i-a întrebat pe învățăcei dacă își amintesc de ce veniseră acolo. Fiecare era menit pentru a fi călugăr, dar nu înțelegea cât de importantă este întrajutorarea. În vârf de munte apa era foarte greu de adus. Nici unul dintre ei nu voia să facă această ostenitoare muncă. Până într-o zi, când nevoia de a salva templul de la incendiu, i-a făcut să-și unească forțele și să înțeleagă că solitudinea fără generozitate nu culege niciun dar.

Vă așteptăm la un spectacol care îi învață pe copii să fie generoși, să nu se teamă de responsabilitate și pe adulți să fie din nou copii: să urmărească ceea ce e esențial de atins în sinuoasele situații de om mare!

Rezervările de bilete se pot face la telefon 0245.210.046 sau prin reţeaua Eventim.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial