25 aprilie 2024
Nu rataţi delicatesele din Târgul tradiţional de Sfântul Dumitru, până pe 27 octombrie, la Sala Sporturilor din Târgovişte

Nu rataţi delicatesele din Târgul tradiţional de Sfântul Dumitru, până pe 27 octombrie, la Sala Sporturilor din Târgovişte

targt14TÂRG TRADIȚIONAL DE SFÂNTUL DUMITRU, LA TÂRGOVIŞTE, PLATOUL DE LA SALA SPORTURILOR, de vineri 23 octombrie până marți, 27 Octombrie.

Târgul  face deliciul publicului, într-un cadru de sărbătoare, prin prezenta producătorilor de branza și pastrama, a standurilor de dulciuri cu baclavale scăldate in miere și straturi de nuca coaptă, cataif cu fistic, gustoasele plăcinte moldovenești poale-n brau și plăcintelor turcesti șuberek cu vita, pui și branza.

targt9Mustăriile special amenajate in aer liber oferă cel mai delicios și parfumat must.

Mititeii, friganelele, pastramioara și bulzul ciobănesc zburda pe grătarele încinse.

targt4Gospodinele au pregătit sărmăluțe și fasolea cu ciolan la ceaun.

Supa crema de dovleac este vedeta culinara.

Mierea și celelalte produse apicole vor fi nelipsite hainele și căciulile din blana și piele, produsele de artizanat și hand-made, in arome de lavanda sunt la mare cautare.

targt13Târgul de SFÂNTUL DUMITRU vă așteaptă in condiții de siguranța și cu respectarea obligatorie a purtatului măștii. de vineri pana marți!, spune Marinela Olei, organizator.

targt1PLATOUL SĂLII SPORTURILOR DIN TÂRGOVIŞTE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial