26 aprilie 2024
Nu rataţi ”Confruntarea Titanilor”! Vineri, de la ora 19, la Sala Polivalentă din Târgovişte

Nu rataţi ”Confruntarea Titanilor”! Vineri, de la ora 19, la Sala Polivalentă din Târgovişte

Iubitorii sporturilor de contact sunt invitați vineri, 22 iulie, începând cu ora 19.00, la Gala ”Confruntarea Titanilor”, organizată de Respect Gym Găești. Evenimentul, care va fi unul foarte mare și va fi transmis în direct de Pro Arena, va fi găzduit de Sala Polivalentă din Târgoviște.

Potrivit polițistului Dan Mocanu, cel care a creat ”Confruntarea Titanilor”, gala de kick-box va cuprinde 10 meciuri, în main stream urmând să evolueze Cristian Ristea și un adversar de top, Florin Ivănoaie. Totodată, co-maineventul galei il va avea protagonist pe Călin Petrișor, care îl va înfrunta în ring pe campionul Bosniei, Cedo Pantic „TDI”.
Meciurile se anunță spectaculoase și pline de suspans – garantează organizatorii, care vă invită să luați parte la eveniment.

Dan Mocanu este unul dintre cei mai respectați antrenori români în zona sporturilor de contact. De asemenea, gala creată de el, Confruntarea Titanilor, atrage campioni uriași, care-și măsoară forțele în ring. Prin urmare, nu uitați, vineri, 22 iulie, vă puteți urmări live luptătorii preferați, la Sala Polivalentă din Târgoviște!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial