2 mai 2024
“Nu e bun Griguţă, e bun Iacobuţă!”PSD e decis să dea primarul Găeştiului!

“Nu e bun Griguţă, e bun Iacobuţă!”PSD e decis să dea primarul Găeştiului!

Candidatul PSD la Primăria Găeşti este Dan Iacobuţă. Iată că eşecul de acum 4 ani din lupta cu Toader l-a întărit şi porneşte la atac încă de pe acum.

Oraşul s-a umplut de fluturaşi cu proaspăta propunere a roşiilor trandafiri. Mai mult, grupuri din armata PSD se deplasează din bloc în bloc, pe la uşile oamenilor şi îi întreabă cu cine votează, dacă propunerea lor îi interesează, le ia numerele de telefon pentru confirmare când vor fi sunaţi de şeful cel mare!

Muncă de partid la scară şi pe zi, şi mai pe seară! “Nu e bun Griguţă, e bun Iacobuţă!” PNL nu vrea să rămână cu buza umflată şi nemângâiată. Ba se-ngălbeneşte, ba se…înverzeşte!

Liderii spun că Dan Iacobuţă este propunerea PSD, nicidecum a USL, că PSD s-a grăbit, că cu ei nici n-a vorbit… În caz că nu vor fi pe aceeaşi lungime de undă, vor merge cu propriul candidat, adică cu actualul viceprimar Grigore Gheorghe. În PDL, dacă Toader nu e, nimic nu e! Aşadar, portocaliii nu au pe ce să se bată.

De 12 ani încoace, Toader şi-a mătrăşit adversarii în cele trei campanii. A fost 6 ani sub steag PSD şi 6 ani sub al PDL, dar tot primar! Are dar şi are har! Aşteaptă să bată gongul, să sune ceasul ca să scoată…Asul, scrie Cronica Găeştiului!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial