20 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Epoca de aur a PSD, acum sub forma PSDNL”

Deputatul Daniel Blaga: “Epoca de aur a PSD, acum sub forma PSDNL”

“„Aceeași Mărie” cu aceeași pălărie de altfel, doar puțin retușată. Îl poți scrie „PNL” fără probleme, întrebarea e cum ajungi să îl citești, pentru că între începutul aniilor 2000 și 2023 nu par să existe mari diferențe în „politica mare”. Ministrul Justiției luate cu japca, Cătălin Predoiu, anunță de exemplu senin faptul că un inculpat va primi achitarea într-o sentință care se va pronunța abia în luna februarie. „Pe surse”, spune el. Legal, firește, astfel de surse nu ar trebui să existe.

Legal… În același timp, măcinate de un scandal fără precedent, Internele se află încă sub comanda unui plagiator dovedit; cu acte, cu un proces pierdut, cu experți care atestă care a furat. Ce face Bode? Contraatacă într-un mod sovietic, folosindu-se de kompromate și amenințări cu dosare la comandă.

Firește, România are un președinte, penelist de asemenea, capabil să intervină – să bată cu pumnul în masă și să facă ordine. Iohannis însă tace mâlc, lăsând haosul să crească.

La urma urmei, din acest „joc” există un singur perdant…atâta doar că acesta numără 19 milioane de suflete”, spune deputatul Daniel Blaga, lider al USR Filiala Judeţeană Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial