8 mai 2024
Liderul PSD Târgovişte, lămuriri în scandalul pensionarilor

Liderul PSD Târgovişte, lămuriri în scandalul pensionarilor

COMUNICAT DE PRESĂ

Adevărul despre sistarea gratuităţii de transport pentru pensionari

În legătură cu minciuna grosolană răspândită propagandistic de liderii ARD (PDL) în municipiul Târgovişte cu privire la motivele sistării gratuităţii pe mijloacele de transport public de călători pentru pensionarii cu pensia mai mică de 800 de lei, aduc următoarele precizări pentru o corectă informare a opiniei publice:

– Devine evident faptul că domnul Boriga şi naşul său, Florin Popescu, au abandonat definitiv bunul simţ şi normele de minimă decenţă în această campanie, apelând la tot arsenalul de mizerii de care PDL este capabil: de la manipularea grosolană la vocabularul suburban, de la minciuna sfruntată la grobianismul în stare pură.

– Domnii Boriga, Florin Popescu sau alţii care au înţeles că pot supravieţui politic doar minţind încearcă astăzi să arunce mizeria pe care ei înşişi au creat-o în grădina Uniunii Social Liberale, acuzându-i pe consilierii municipali ai USL că ar fi sistat gratuitatea pe mijloacele de transport pentru pensionari. Din păcate pentru pedelişti, acuzaţiile mincinoase pe care le varsă se întorc ca un bumerang împotriva lor, devenind argumente solide de blam faţă de un asemenea comportament.

– Dacă Gabriel Boriga sau Florin Popescu operează cu minciuni aruncate fără acoperire, e de datoria noastră să aducem dovezi incontestabile. Şi reprezintă o astfel de dovadă adresa nr. 32947/19.11.2012 emisă de către Direcţia de Asistenţă Socială ca explicaţie pentru sistarea facilităţilor de transport pentru pensionari.

– Faţă de cele comunicate în adresă, pot acum să afirm răspicat nu doar că Boriga, Florin Popescu şi aparatul de propagandă al PDL au minţit cu neruşinare în ultimele săptămâni, dar şi că vinovaţii direcţi pentru faptul că pensionarii din municipiul Târgovişte nu mai primesc gratuitate pentru transport sunt aceiaşi pedelişti îndesaţi cu tupeu şi aroganţă. Cine a făcut bugetul pentru anul 2012?! Cine avea anul trecut majoritate absolută în Consiliul Local?! Cine a dispus în stânga şi-n dreapta cum să fie cheltuite miliardele bugetului public?! Şi atunci, nu e just ca Boriga şi echipa de zgomot din juru-i să răspundă pentru actul inuman al pedepsirii câtorva mii de bătrâni fără sprijin?!

– Un comentariu necesar este îndreptat şi către conducerea SC Asociaţia Investitorilor Transport Târgovişte SRL, care, apolitică şi echilibrată cum se recomandă, s-a grăbit zilele trecute să-mi dedice un comunicat de presă. Reiau acum, în temeiul unui document oficial (adresa nr. 32947/19.11.2012) afirmaţia fermă că SC AITT nu a respectat Hotărârea Consiliului Local nr. 412/28.10.2008 care, la art. 2, specifică foarte clar că decontarea se face pe bază de factură. Ori, potrivit documentelor, SC AITT nu a mai facturat din luna mai a anului 2009!!!

– Revenind la minciunile reprezentanţilor PDL, îmi devine din ce în ce mai limpede că disperarea pierderii controlului absolut asupra bugetului public îi aduce în ipostaze absolut regretabile. Din păcate pentru confortul lor psihic, nu pot decât să-i anunţ deschis că nici eu şi nici colegii mei consilieri din Uniunea Social Liberală nu suntem impresionaţi de josniciile la care apelează. Ba dimpotrivă, e argumentul onest că ne facem treaba şi că am lovit în părţile nevralgice ale unui sistem politico-administrativ parazitat de indivizi ca Boriga sau Florin Popescu.

Cristian Stan

Preşedinte PSD Târgovişte, lider al consilierilor USL din CLM Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial