4 mai 2024

Nouă dosare penale pentru şoferii prinşi beţi la volan!

www.mariusbuga.ro_images_alcoolCercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 21-22 aprilie a.c., polițiștii de la rutieră au depistat 9 persoane în timp ce conduceau autoturisme deși consumaseră alcool.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorii auto au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,45 și 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Pe numele lor, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

La mulți ani de Sfântul Gheorghe!

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița urează „LA MULȚI ANI !” tuturor cetățenilor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

Numele sfânt pe care îl purtați să vă dea putere să depășiți cu ușurință toate obstacolele vieții.

Razie a polițiștilor din Răcari

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari și Secției nr.12 Poliție Rurală Tărtășești au organizat o razie pentru depistarea și sancționarea faptelor ilicite.

În cadrul raziei, au fost constatate 3 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 22.930 de lei.

sock.ro_images_amb_racariDin totalul amenzilor, 5 au fost la Legea 61/1990, 1 la Legea 12/1990 și 1 conform Legii 333/2000.

Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare și au fost confiscate 100 de țigarete comercializate ilegal.

Exemplu:

Un bărbat din Răcari este cercetat după ce a fost surprins în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial