2 mai 2024
Noi detalii în cazul femeii găsite fără viață, la Olteni, în comuna Uliești

Noi detalii în cazul femeii găsite fără viață, la Olteni, în comuna Uliești

Apar noi detalii în cazul femeii găsite fără viață, la Olteni, în vecinătatea Autostrăzii București – Pitești.

Zeci de jandarmi, pompieri și polițiști au mers astăzi la fața locului pentru a găsi noi indicii despre descoperirea terifiantă.

Autoritățile confirmă că este vorba despre trupul fără viață al unei femei a cărei identitate este necunoscută.

Cadavrul găsit era descompus și în stare de degradare.

Totodată, investigatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, în speranță că vor vedea vreo posibilă probă.

Deocamdată nu se știe dacă femeia a fost ucisă ori dacă a fost accidentată mortal și abandonată acolo.

Sunt luate în calcul toate variantele, au declarat surse din interiorul anchetei, pentru targovistenews.ro

Având în vedere sesizarea efectuată, la data de 5 aprilie a.c., cu privire la descoperirea unui cadavru pe un câmp, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este împuternicit să aducă la cunoștința publicului următoarele:

Imediat de la momentul sesizării, la fața locului, a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru efectuarea de investigații.

Astfel, pe un teren agricol, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Uliești, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus și în stare de degradare.

Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița pentru efectuarea necropsiei.

Totodată, în urma realizarii expertizei genetice, urmează să stabilească cu certitudine identitatea victimei.

Precizăm că, în această dimineață, 6 aprilie, pentru administrarea probatoriului în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de polițiști, sprijiniți de jandarmi și pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă.

În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză.

Activitățile sunt în curs de desfășurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar, ulterior, în funcție de rezultatul investigațiilor, vor fi comunicate informații de interes pentru opinia publică.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial