8 mai 2024
NEREGULI peste nereguli, în satele din Dâmboviţa

NEREGULI peste nereguli, în satele din Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti au depistat la volanul unui autoturism un conducător auto fără permis de conducere

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti şi a posturilor arondate au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere pe D.N 71.

Cu această ocazie, poliţiştii l-au depistat în trafic pe numitul T.N., de 41 de ani, din oraşul Buftea, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis (art. 86 alin.1 din OUG 195/2002).

• Abaterile săvârşite de conducătorii auto, sancţionate de poliţiştii rutieri!

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au organizat şi executat o acţiune preventivă vizând identificarea pietonilor care nu utilizează în mod corespunzător platforma drumului public, dar şi a conducătorilor auto ce efectuează transport de persoane, fara a fi autorizaţi.

Cu această ocazie, au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 14200 de lei, fiind sancţionaţi 44 de pietoni.

Totodată, ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au retras două certificate de înmatriculare.

• Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe linia depistării persoanelor care se sustrag executării pedepselor privative de libertate

În data de 31 ianuarie 2013, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti au identificat şi reţinut pe numitul I.S., de 44 de ani, din comuna Crevedia , pe numele căruia Judecătoria Răcari emisese mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 4 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Numitul I.S a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

• 6 bărbaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau cablu telefonic; aceştia decopertaseră solul pe o lungime de 280 de metri, în apropierea Drumului Naţional 72

În noaptea de 31 ianuarie / 01 februarie 2013, în baza unor date şi informaţii, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni împreună cu patrula de militari jandarmi aflată în patrulare pe raza comunelor Gura Ocniţei şi Ocniţa au reuşit prinderea în flagrant a şase persoane, care sustrăgeau cablu telefonic din apropierea D.N 72, între localităţile Adânca şi Săcuieni.

Poliţiştii au procedat la identificarea celor 6, în persoana numiţilor R.A., de 39 de ani, V.L., de 25 de ani, I.C., de 26 de ani, I.R., de 28 de ani, O.F., de 26 de ani şi C.A., de 26 de ani, toţi din comuna I.L. Caragiale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial