2 mai 2024
NENOROCIRE! O fetiţă de 7 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer fără permis! Ce decizie halucinantă au luat procurorii!

NENOROCIRE! O fetiţă de 7 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer fără permis! Ce decizie halucinantă au luat procurorii!

accm2Jale si revolta intr-o familie din Matasaru, judetul Dambovita. O fetita de numai 7 ani a fost omorata pe trecerea de pietoni de un bolid condus de un sofer fara permis, care bause, dupa cum au aratat si analizele.

Culmea este ca barbatul s-a eliberat de curand din puscarie, unde a fost inchis pentru conducere fara permis si vatamarea unui pieton.

Martorii cumplitului accident povestesc ca barbatul aflat la volan chefuia in masina decapotabila, alaturi de doi prieteni. Chiar inainte de accident, tinerii s-au filmat in timp ce se distrau cu alcool si muzica data la maximum.

accm5Preocupat de petrecerea din masina, soferul n-a observat fetita de 7 ani care tocmai trecea strada, pe zebra, ca sa-si cumpere o inghetata de la magazin. Initial, anchetatorii l-au retinut pe barbatul de 32 de ani, dar judecatorii au decis sa il cerceteze sub control judiciar.

Martorii povestesc ca fetita de 7 ani s-a asigurat inainte de calca pe trecerea de pietoni. Dar, condusa cu viteza ioarte mare, masina a aparut ca din senin si a izbit-o in plin.

accm4Elena Niculae, mama victimei: “Mi-a luat ingerasul, mi l-a luat. S-a dus sa isi ia si ea o inghetata, a venit nenorocitul cu viteza mare.”

Adriana Mihai, matusa victimei: “Erau beti in masina, mergeau cu muzica la maximum.”

Ionela Mihai, matusa victimei: “A spulberat fetita, a aruncat-o la 5 metri, se vad franele. Individul a iesit, fata mea se duce in pamant.”

accm3Politistii au intrat in posesia unei filmari pe care unul dintre cei aflati in masina a facut-o inainte de impact. Acolo se vede cum soferul si amicii lui beau si asculta muzica in masina. Dealtfel, analizele arata ca barbatul avea o alcoolemie de 0,14.

Marius Constantin, ruda: “Se distrau, se filmau cu telefoanele mobile, manele la maxim, viteza – 170 s-a oprit acul, fara permis.”

Soferul sustine insa ca fetita i-a aparut brusc in fata masinii si n-a mai avut cand sa franeze.

accmEmi Moise, sofer: “Mi-a aparut in fata, de la magazin, si n-am mai putut sa evit. Imi pare rau, n-am nimic de spus.”

Aurica Mihai, matusa soferului: “Nu e sanatos, e nebun, sa se duca sa faca pedeapsa. A mai facut puscarie tot pentru asa ceva.”

accm1Politistii l-au retinut initial pentru 24 de ore pe sofer, pentru ucidere din culpa, insa procurorii au decis sa il lase in libertate si sa fie cercetat sub control judiciar. El risca acum 7 ani de detentie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial