4 mai 2024
Necazuri pentru un individ care şi-a atacat mama cu cuţitul

Necazuri pentru un individ care şi-a atacat mama cu cuţitul

Necazuri pentru un individ care şi-a atacat mama cu cuţitul.

Bărbatul, de 48 de ani, din Bucşani, şi-ar fi agresat mama, de 75 de ani, la finele lunii decembrie, iar aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, spun anchetatorii.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat, de 48 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 21 decembrie 2023, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliu, în localitatea Bucșani, bănuitul, pe fondul unor discuții în contradictoriu, și-ar fi agresat fizic mama, o femeie de 72 de ani, cu un obiect ascuțit-tăietor (cuțit).

Cel în cauză a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz în cadrul dosarului penal întocmit.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial