1 mai 2024
Necaz de foc pentru o familie din Şelaru!

Necaz de foc pentru o familie din Şelaru!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Ieri – 24 mai, la ora 11:08, pompierii de la Garda Vişina au intervenit în comuna Şelaru – sat Glogoveanu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe. Un coş de fum deteriorat, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.20mp;

• Ieri – 24 mai, la ora 19:56, pompierii şi echipajul SMURD de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi la un bloc de locuinţe situat pe Aleea Trandafirilor din Mun.Târgovişte pentru a debloca uşa unui apartament, unde o persoană căreia i se făcuse rău se afla căzută în locuinţă. Pompierii au acţionat pentru deblocarea uşii apartamentului, iar echipajul SMURD a asigurat primul ajutor medical de urgenţă şi transportul persoanei la spital;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 10 solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, dureri lombare şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial