26 aprilie 2024
Necaz de foc, la Valea Lungă!

Necaz de foc, la Valea Lungă!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Ieri – 30 mai, la ora 21:21, pompierii de la Detaşamentul Moreni au intervenit în comuna Valea Lungă – sat Şerbăneasa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Un scurtcircuit electric provocat de un aparat electrocasnic defect (frigider), se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care au ars: un frigider, 3(trei) uşi din lemn şi lambriul din lemn de pe holul casei;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 15 solicitări.

Echipajele SMURD au intervenit astfel: SMURD Târgoviște la 3(trei) solicitări, SMURD Titu la 4(patru) solicitări, SMURD Moreni la 2(două) solicitări şi SMURD Găeşti la 6(şase) solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, dureri lombare, renale şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial