2 mai 2024
NECAZ DE FOC! Flăcările au făcut prăpăd la Pietrari! Vezi cum casa unor oameni sărmani S-A FĂCUT SCRUM! VIDEO

NECAZ DE FOC! Flăcările au făcut prăpăd la Pietrari! Vezi cum casa unor oameni sărmani S-A FĂCUT SCRUM! VIDEO

Un necaz de foc s-a abatut, seara trecuta, asupra unor batrani sarmani din Pietrari!

Au dat foc frunzelor din gradina, iar in scurt timp valvataile au cuprins intreaga gospodarie. Toata agoniseala de-o viata a oamenilor s-a facut scrum in numai cateva minute. In zadar au sunat dupa ajutor la 112. Pompierii au ajuns cu mare greutate pe dealul unde ardea casa, iar pana la sosirea lor a ars toata locuinta.

Nimic n-a scapat…

Proprietarii au mai ramas doar cu hainele de pe ei, cu actele de identitate si cu o capra. “Doar cu asta ce e pe mine am scapat, mi-a mai dat femeile astea cate ceva. Cum a luat foc? Am adunat frunza si am dat foc si a aparut in urma fara sa stiu si s-a intins la patul. V-a ars tot? Tot ce-am avut, nimic n-am scapat”, le-a declarat reporterilor mariusbuga.ro Maria Radu, proprietara casei.

Amarata a fost, amarata a ramas

Femeia, de 83 de ani, a ramas in plina iarna ca vai de ea. Traieste impreuna cu sotul ei, bolnav si el, din ajutorul social de 100 de lei pe care-l primesc de la stat si nu au posibilitati sa-si ridice o noua locuinta. “De la frunze a luat foc si a ars totul. Tot. N-are absolut nimic nu mai are, nimic. Foarte amarata si amarata a trait”, ne-a povestit Ileana Sugeac, vecina.

Flacari pana la cer

Cand au vazut flacarile cat casa vecinii au sarit sa-i ajute pe batrani sa stinga focul, dar eforturile lor s-au dovedit a fi in zadar. “Erau flacarile pana-n salcamii astia de sus, mari si n-am vazut de cand sunt, foc si casa in flacari in halul asta. Decat geanta si ce vedeti pe ea cu atat a ramas”, spunea Mihaela Glijoi, vecina.

Misiune aproape imposibila

“Drumul a fost foarte greu accesibil, zona este izolata, casa si cu magazia sunt construite din lemn si cu chirpici, este o misiune dificila din cauza zonei si a lipsei sursei de apa”, ne-a precizat plt.adj.Claudiu Galie, sef Garda interventie Voinesti. Casa batranilor nu era asigurata, asa ca nu are cine-i despagubi. Pentru moment proprietarii pagubiti se vor adaposti acasa la fiica lor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial