8 mai 2024
Mătăsaru – Acum au furat, acum au fost prinşi!

Mătăsaru – Acum au furat, acum au fost prinşi!

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Mătăsaru au identificat cu operativitate autorii în cazul unui furt de ţevi metalice din gospodărie

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către numitul G.C., din comuna Gura Şuţii cu privire la faptul că în noaptea de 23/24 februarie 2013 persoane necunoscute i-au sustras mai multe ţevi metalice de la domiciliul său.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat autorii ca fiind numiţii T.A, de 35 de ani şi B.M, de 32 de ani, ambii din comuna Gura Şuţii, pe numele cărora au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor prev. şi ped de art. 208, 209 din Codul Penal.

În sarcina acestora s-a reţinut comiterea infracţiunii de furt calificat după ce în noaptea de 23/24 februarie au pătruns, fără drept, în curtea locuinţei numitului G.C, de unde au sustras mai multe ţevi metalice.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi.

Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe linia depistării persoanelor care se sustrag executării pedepselor privative de libertate

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Fieni au identificat şi reţinut pe numitul L.O., de 33 de ani, din comuna Runcu, pe numele căruia Judecătoria oraşului Pucioasa a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi două luni pentru săvârşirea infracţiunilor prev. şi ped de art. 86 alin1 şi art 87 alin.1din O.U.G 195/2002 .

Numitul L.O a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dragomireşti au identificat şi reţinut autorii în cazul unor furturi din anexe gospodăreşti

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dragomireşti au probat activitatea infracţională a numiţilor B.D, de 16 ani şi G.I., de 24 de ani, ambii din comuna Dragomireşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reţinut că în perioada decembrie 2012- februarie 2013 au comis pe raza comunei Dragomireşti mai multe fapte de furt din anexe gospodăreşti şi o societate comercială, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 2000 de lei.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă şi fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, împotriva acestora a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi ţara, pentru o perioadă de 30 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial