26 aprilie 2024
Moş Crăciun și Crăciunița au ajuns la Târgoviște, cu un alai de personaje desprinse din povești! VIDEO

Moş Crăciun și Crăciunița au ajuns la Târgoviște, cu un alai de personaje desprinse din povești! VIDEO

Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti a răsunat, vineri seară, de chiote de veselie. Moş Crăciun a ajuns la Târgoviște, cu un alai de personaje desprinse parcă din cărţile de poveşti. Bineînţeles, nu au lipsit nici doamna Crăciun, nici spiriduşii.

Moş Crăciun şi-a făcut apariţia pe bulevardele din Târgovişte într-o trăsură albă, trasă de doi cai. Însoțiți de părinți ori bunici, copiii s-au înghesuit să-l zărească de aproape pe bătrânel. Pentru marea întâlnire, mulți au pregătit poezii şi cântece.

Cu bucurie şi generozitate, Moş Crăciun va rămâne în Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, Târgovişte, câteva zile, timp în care va oferi mii de daruri.

Moș Crăciun: „Dorul faţă de copii e destul de mare. De abia aşteptam să ne întâlnim cu ei. Eu împreună cu Crăciuniţa venim cu cadourile”.

Elfii şi spiriduşii au mers alături de sute de oameni într-o paradă a bucuriei, până în orăşelul lui Moş Crăciun, amenajat în piaţa Tricolorului.

Spiriduș: „Am venit să aducem daruri copiilor, cu bucurie şi veselie, să ne distrăm împreună”.

Copiii nu s-au sfiit să spună că îşi doresc câte-n lună şi în stele. În cazul adulţilor, lista nu presupune însă drumuri prin magazine sau ateliere de jucării.

Femeie: „Să fim mai buni, să avem sănătate, pace”.

Femeie: „Sărbători cu bine, să vină un an mai bogat şi mai liniştit”.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial