2 mai 2024
Moroieni – Traficant de minore, băgat după gratii!

Moroieni – Traficant de minore, băgat după gratii!

În urma activităţilor de cercetare penală efectuate de lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa, în colaborare cu Secţia nr. 7 Poliţie Rurală Fieni, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Dâmboviţa, a fost probată activitatea infracţională a numitului C.G., de 28 de ani, din comuna Moroieni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori în formă continuată.

În fapt, numitul C.G., a racolat şi găzduit în locuinţa sa două minore, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani, ambele din oraşul Râşnov, judeţul Braşov, pe care , timp de mai multe luni, le-a obligat să întreţină relaţii sexuale contra unor sume de bani, cu diverşi bărbaţi.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana în cauză ar fi exploatat sexual şi alte minore, fapt ce urmează a fi stabilit cu certitudine, până la finalizarea anchetei.

În urma probatoriului administrat, numitul C.G a fost reţinut pe bază de ordonanţă de procuror, ulterior Tribunalul Dâmboviţa dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial