2 mai 2024
Moroeni – Şi vara se fură cetina de brad!

Moroeni – Şi vara se fură cetina de brad!

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 400 sute de kilograme de cetină de brad, deţinute şi transportate ilegal

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Fieni au oprit în trafic pentru control o autoutilitară, condusă de numitul L.I., de 34 de ani, din comuna Moroeni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că susnumitul transporta cantitatea de 400 de kilograme de cetină de brad, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a numitului L.I., iar întreaga cantitate de cetină a fost ridicată în vederea confiscării.

Patru persoane au fost reţinute de poliţişti, în urma unei acţiuni pe linie de urmăriţi

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Târgovişte au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, faţă de care Judecătoria Târgovişte a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnaţi la executarea unei pedepse de 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Totodată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cornăţelu l-au depistat pe numitul V.I., de 25 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Răcari a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioada de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acestora şi introducerea lor în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial