3 mai 2024
Cine a dat atacul în gospodăria unei femei din Bucșani

Cine a dat atacul în gospodăria unei femei din Bucșani

O femeie din comuna Bucșani a cerut ajutorul polițiștilor după ce a constatat că în mai multe zile la rând i-au dispărut mai multe bunuri din gospodărie.

Anchetatorii au demarat cercetările și au constatat că suspect este chiar un consătean de-al celei păgubite, un individ de 37 de ani.

”La data de 21 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat de 37 de ani, din Bucșani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cel în cauză este cercetat de polițiști într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acesta este bănuit că, în perioada 20 mai – 18 iunie a.c., ar fi pătruns într-o locuință din Bucșani ce aparține unei femei, de 65 de ani, din Târgoviște, și ar fi sustras mai multe bunuri ( articole de pescuit, obiecte de vestimentație, unelte ș.a.), prejudiciul fiind estimat la 6.000 de lei.

Pe parcursul acestei zile, 22 iunie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial