2 mai 2024

Moreni – Victima s-a împăcat cu hoţul…

doicBănuiți de furturi, identificați de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Moreni au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit că în perioada 16-21 decembrie 2016, ar fi pătruns într-o locuință de unde ar fi sustras diverse bunuri.

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar părțile s-au împăcat.

Alți doi tineri din Iedera sunt cercetați pentru un furt din locuință, faptă comisă la începutul lunii martie a.c..

Și în acest caz, prejudiciul a fost recuperat, iar între părți a intervenit împăcarea.

viold5Razie a polițiștilor târgovișteni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și de la secțiile de poliție rurală din arondare au organizat o razie pentru depistarea și sancționarea faptelor ilicite.

În cadrul acțiunii, polițiștii au controlat 268 de vehicule, au legitimat 411 persoane și au constatat 7 infracțiuni.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 181 de sancțiuni a căror valoare se ridică la 41.270 de lei.

Din totalul amenzilor, 17 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, 18 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 136 pentru nerespectarea regulilor de circulație.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în cuantum total de 2.950 de lei, dintre care exemplificăm 1580 de țigarete, 133 de produse de pqanificație și 5 kilograme de fructe.

www.mariusbuga.ro_images_piatza2Comerțul cu flori, verificat de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat controale pe linia verificării legalității comerțului cu flori.

Au fost verificați 14 agenți economici care își derulau activitatea în Piața Tricolorului din Târgoviște.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 7.500 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au confiscat 3.490 de lei reprezentând contravaloarea unor flori și aranjamente florale comercializate ilegal.

Totodată, au fost ridicate documente de evidență contabilă de la doi agenți economici pentru a verifica realitatea cheltuielilor înregistrate în contabilitate.

Poliția dâmbovițeană vă informează:

  • Față de bărbatul bănuit că a încălcat un ordin de protecție a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

  • Pe numele bărbatului din Doicești bănuit de tâlhărie calificată, Judecătoria Târgoviște a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
  • Un bărbat din Săcuieni este cercetat de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase după ce a fost depistat în timp ce deținea la domiciliu o armă neletală și 2 cartușe, deși valabilitatea permisului de port armă era expirată din anul 2008.

Bunurile descoperite au fost indisponibilizate de către polițiști.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial