28 aprilie 2024
Moreni – Suporterii puşi pe rele, luaţi pe sus de jandarmi!

Moreni – Suporterii puşi pe rele, luaţi pe sus de jandarmi!

2Sâmbătă, 15 octombrie a.c., jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre F.C.M. Flacăra Moreni şi Steaua Bucureşti 2, au acţionat prompt pentru aplicarea măsuilor legale la 4 suporteri ai echipei gazdă.
În timpul partidei de fotbal ce s-a desfăşurat pe stadionul  “Flacăra” din municipiul Moreni jandarmii dâmboviţeni au aplicat  3 sancţiuni contravenţionale şi pedeapsa complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au săvârşit fapta, pe o perioadă de 6 luni, la trei tineri cu vârstă între 25 şi 30 de ani, ai echipei gazdă, care au introdus şi consumat băuturi alcoolice în arena sportivă.
Totodată, în timpul meciului membrii peluzei  din Moreni au folosit articole pirotehnice fiind identificat un tânăr de 21 de ani căruia oamenii legii i-au întocmit actele sesizare pentru “efectuare fără drept de orice operaţiuni cu articole pirotehnice , acestea fiind înaintate structurilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.
***
Pentru evitarea unor astfel de situaţii Jandarmeria Dâmboviţa recomandă organizatorilor de competiţii sportive să respecte prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
AL I.J.J. DÂMBOVIŢA
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial