27 iulie 2024
Moreni: Poveste de dragoste cu sfârșit trist

Moreni: Poveste de dragoste cu sfârșit trist

O poveste de dragoste s-a sfârșit trist, în orașul Moreni.

Din cauza certurilor tot mai dese cu soțul ei, o femeie a cerut autorităților un ordin de protecție.

Magistrații au decis ca bărbatul să nu se mai apropie de casa în care locuiește femeia, dar acesta nu a ținut cont de decizie.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 41 de ani, din localitate.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 3-5 septembrie a.c., s-ar fi apropiat de imobilul soției sale, o femeie, de 43 de ani, din Moreni, încălcând ordinul de protecție emis pe numele lui.

La data de 15 septembrie a.c., în urma prezentării în fața magistraților, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor prevăzute de art. 38 și dispuse prin ordinul de protecție, faptă prevăzută de art. 47 din Legea nr. 217/2003.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial