2 mai 2024
Cum l-a supărat senatorul Dragoș Popescu pe șeful de post al Poliției Răzvad

Cum l-a supărat senatorul Dragoș Popescu pe șeful de post al Poliției Răzvad

”PJDL – Program Județean de Dezvoltare Locală?

Recent mi s-a adus la cunoștință faptul că în comuna Răzvad, exact în fața grădiniței din Valea Voievozilor, a fost amenajată o mică parcare.

Problema este că parcarea încadrează stația de autobuz și pe acea porțiune nu mai există trotuar, ceea ce îi obligă pe pietoni să iasă pe carosabil, foarte aproape de mașinile din trafic.

Prin urmare, copii și adulți deopotrivă, sunt nevoiți să se expună pericolului de a fi accidentați, după cum puteți vedea în înregistrarea video.

M-am deplasat la fața locului și am constatat cele relatate mai sus. În comentarii găsiți mai multe imagini grăitoare.

Am stat de vorbă cu primarul Emanuel Spătaru, care a spus că va lua măsuri, apoi m-am deplasat la sediul Poliției Răzvad, unde șeful de post, inițial a părut deranjat, ulterior aflând în ce calitate mă aflu acolo, și-a schimbat brusc atitudinea, devenind cooperant.

A spus că va raporta problema sesizată de mine către Serviciul Rutier, pentru a afla dacă există avizul poliției.

Ultima oprire a fost la grădiniță, unde directoarea mi-a spus că a solicitat locuri de parcare, spunând că de amplasarea lor s-a ocupat primăria.

Vestitul PJDL ar putea fi un bun program de dezvoltare locală dacă lucrările ar fi de calitate, ar respecta siguranța cetățenilor, iar șanțurile betonate, ca cele din Răzvad, ar fi acoperite cu rigole carosabile (pentru siguranță).

Sper ca în scurt timp să fie găsită cea mai potrivită soluție la Răzvad, astfel încât să fie evitate accidentele. Voi reveni la fața locului săptămâna viitoare”, spune Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița și reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial