4 mai 2024
Moreni – Anchetă în derulare, înşelăciune în afaceri cu lemne?

Moreni – Anchetă în derulare, înşelăciune în afaceri cu lemne?

Administratorul unei societăţi comerciale este cercetat pentru înşelăciune , după ce achitat o parte din contravaloarea materialului lemnos achiziţionat cu o filă C.E.C. fără acoperire

În ziua de 12 aprilie 2012, Poliţia Municipiului Moreni a fost sesizată de numita P.C., administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, cu privire la faptul că în perioada februarie-martie a.c., a vîndut mai multe cantităţi de material lemnos reprezentanţilor unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Lumina, judeţul Constanţa, aceştia din urmă emiţând mai multe instrumente de plată, atât file C.E.C. cât şi bilete la ordin, care au fost introduse la plată la data scadentă.

Pentru unele dintre filele C.E.C. emise de societatea cumpărătoare a existat acoperirea necesară în cont, fiind efectuate mai multe plăţi, iar la data de 06 aprilie a.c., unul din instrumentele de plată emise de societatea în cauză , respectiv o filă C.E.C. în valoare de 28000 lei, a fost refuzat la plată, pentru lipsă de disponibil.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, urmând ca după finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial