19 aprilie 2024

AJUTOR DE STAT! Vin bani pentru fabrica de mașini de spălat, ce se va construi la Ulmi!

arctic„O veste bună pentru judeţul Dâmboviţa, chiar dacă aparţine totuşi acestui Guvern şi vreau să vă asigur că nu neapărat este meritul lui, dacă era după ei cred că nu se întâmpla acest lucru, este că Grupul Arcelik a primit un ajutor de stat de 163 de milioane de lei, ceea ce înseamnă cam 36-37 milioane de euro, necesar demarării investiţiei de la Ulmi.

Este o veste bună pentru judeţul Dâmboviţa, în sensul că această investiţie va începe, va fi demarată şi vor fi create locuri de muncă, ceea ce va contribui la dezvoltarea judeţului.

Dar, lucrul acesta nu trebuie lăsat singular, trebuie ca cei care vor fi aleşi în funcţiile de demnitate publică, senatori şi deputaţi, să militeze să facă cu prioritate drumul pe patru benzi până la Târgovişte.

De ce spun acest lucru?! După vestea cu ajutorul de stat, la Consiliul Judeţean am primit deja două vizite ale unor investitori din Turcia, care lucrează acum pentru Concernul Arcelik şi care livrează produse necesare asamblării acestor maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, cuptoare cu microunde şi care caută teren în proximitatea municipiului Târgovişte pentru a construi hale de producţie.

Vă daţi seama că dacă se creează această investiţie acolo, trebuie dezvoltată infrastructura de transport, infrastructura de depozitare”, a declarat vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial