27 aprilie 2024
Măneşti – Hoţii au ieşit în calea jandarmilor

Măneşti – Hoţii au ieşit în calea jandarmilor

Trei bărbaţi care au sustras conductă metalică de pe raza localităţii Măneşti au fost depistaţi de jandarmii dâmboviţeni.

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe zona localităţilor Măneşti-Dragomireşti, a depistat în punctul “Codreanu” din localitatea Drăgăeşti Pământeni mai multe persoane de sex masculin, care transportau într-un atelaj hipo mai multe bucăţi de conductă metalică.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 19 şi 43 de ani, au sustras mai multe bucăţi de conductă în lungime totală de aproximativ 40 metri dintr-un tronson de conductă metalică aparţinând unei societăţi comerciale.

Persoanele intenţionau să transporte materialul feros cu ajutorul atelajului hipo la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestora.

*** Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial