2 mai 2024
Misiune mai puţin obişnuită pentru jandarmii montani din Dâmboviţa!

Misiune mai puţin obişnuită pentru jandarmii montani din Dâmboviţa!

IMG-20140512-WA0007Doi turiști, rămași în pană cu autoturismul în Masivul Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani.

Astăzi, 16 iunie a.c., în jurul orelor 13.15, în urma unei solicitări telefonice, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Zănoaga a plecat în sprijinul a doi turiști rămași în pană cu autoturismul în zona „Zănoaga” din Masivul Montan Bucegi.

Cei doi turiști, tată și fiu, plecaseră cu autoturismul din municipiul Târgoviște și intenționau să ajungă în zona „Peștera” din Masivul Bucegi. La un moment dat, datorită unor defecțiuni tehnice la autoturism, aceștia au rămas în pană pe D.J. 714 Moroieni – Peștera, în zona „Zănoaga”.

Jandarmii montani ajunși la fața locului au reușit să scoată autoturismul înafara părții carosabile, într-o zonă sigură, i-au preluat pe cei doi turiști și i-au transportat în siguranță în zona „Dichiu” pentru a-și putea continua deplasarea.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă 112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial