21 mai 2024
Misiune de suflet pentru pompierii şi voluntarii de la Aninoasa: Eforturi pentru scoaterea unui cal căzut într-un beci, la 3 metri adâncime

Misiune de suflet pentru pompierii şi voluntarii de la Aninoasa: Eforturi pentru scoaterea unui cal căzut într-un beci, la 3 metri adâncime

Misiune de suflet, astăzi, pentru pompierii şi voluntarii de la Viforâta, în comuna Aninoasa.

Militarii şi voluntarii Serviciului pentru Situaţii de urgenţă au depus eforturi pentru scoaterea unui cal căzut într-un beci, la 3 metri adâncime.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar animalul a ajuns din nou în curtea proprietarului.

“În jurul orei 10:43, Detașamentul de Pompieri Târgoviște împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa au intervenit pentru salvarea unui cal căzut într-un beci de aproximativ 3 metri adâncime.

Incidentul a avut loc în localitatea Viforâta, unde promptitudinea și coordonarea eforturilor echipajelor de intervenție au fost esențiale pentru finalizarea cu succes a misiunii.

Pompierii, echipați corespunzător și pregătiți, au acționat pentru extragerea în siguranță a calului, fără a compromite securitatea personalului de intervenție.

Calul a fost extras nevătămat, spre marea ușurare a proprietarului. Pentru gestionarea situației a intervenit Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu o autospecială de intervenție și un container multirisc.

De asemenea, intervenția a beneficiat de sprijinul valoros al voluntarilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa.

Le exprimăm profunda noastră gratitudine pentru devotamentul și implicarea lor activă. Felicitări, dragi colegi, pentru intervenția promptă și pentru empatia demonstrată și cu ocazia acestei intervenții!”, a precizat ISU Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial