16 aprilie 2024
Nu ratați Târgul de Buna Vestire, pe platoul Sălii Polivalente din Târgoviște, de joi, 24 martie, până duminică, 27 martie!

Nu ratați Târgul de Buna Vestire, pe platoul Sălii Polivalente din Târgoviște, de joi, 24 martie, până duminică, 27 martie!

Vă așteptăm cu voie bună la Târgul de Buna Vestire, de pe platoul Sălii Polivalente din Târgoviște, de joi, 24 martie, până duminica, 27 martie!

Veți găsi locul ideal pentru relaxare și pentru degustarea celor mai bune preparate.

Bucătăria tradițional romanească se pregătește cu un show gastronomic pentru ziua de Buna Vestire: Bors și storceag de pește, păstrav la proțap, saramură de crap, rondele de crap prăjit, cu mamaligă și mujdei, macrou, chifteluțe din pește.

Pentru iubitorii de de fructe de mare: creveți în sos de vin și unt, tentacule de calamar, paella, scoici și calamar pane.

Pentru pofticioși încingem grătarele pentru acest sfârșit de săptămână însorit cu: mici, frigărui, costițe, asezonate cu murături și lipii coapte pe plită, pastramă, bulz cu mămăligă și brânză de burduf,sarmale tradiționale.

Vom avea și o gamă variată de produse de post: varză calită și fasole la ceaun, sărmăluțe de post cu mămăligă.

Pentru cei care îndrăgesc dulcele: clătite delicioase, gogoși muntenești, Kurtos Kalacs, produse de patiserie orientală: cataif cu fistic, baclavale, corăbioare cu prune.

Meșterii populari vor fi prezenți cu articole de pielărie și blană, produse de artizanat și hand made

🌟 Vă așteptăm cu drag!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial