19 aprilie 2024
Militarul ucigaş fusese amendat de jandarmi după ce o bătuse crunt pe Alexandra Marin!

Militarul ucigaş fusese amendat de jandarmi după ce o bătuse crunt pe Alexandra Marin!

anche2Anchetă internă la poliţia din oraşul Titu, după dezvăluirile făcute de rudele femeii ucise de iubitul său, plutonier în armată, şi de fosta soţie a militarului.

Ambele femei ar fi sunat în repetate rânduri la poliţie şi ar fi cerut ajutor, însă agenţii ar fi încercat doar să calmeze spiritele.

ancheJandarmii susţin însă că vara trecută, în timp ce patrulau prin localitate, au auzit ţipetele unei femei dintr-un apartament, iar apoi l-au prins pe Florin Oprea care fugea pe stradă. Bărbatul s-a ales doar cu o amendă.

anche4Rudele tinerei ucise spun că nu s-ar fi ajuns la tragedie dacă poliţiştii ar fi luat măsuri măsuri împotriva militarului agresiv încă din vara anului trecut, când femeia a fost bătută îngrozitor. Agenţii s-au mulţumit doar să aplaneze conflictul.

oprea-floJandarmii confirmă că în luna august a anului trecut au avut de-a face cu Florin Oprea. Patrula a auzit ţipete de ajutor dintr-un apartament şi a observat apoi un bărbat care încerca să fugă. Când jandarmii l-au oprit şi au vrut să-l legitimeze, individul a făcut un scandal monstru.

Politistii din Titu trebuie să le explice superiorilor din ce cauză scandalul din vara anului trecut nu apare înregistrat în documentele lor, ci numai în actele jandarmeriei. Deşi suspectul a fost adus la acea vreme în sediul poliţiei

anche5Controlul intern se va finaliza în cel mult cinci zile, spun oficialii IPJ Dâmboviţa. Din spusele martorilor, plutonierul Florin Oprea obişnuia să consume alcool şi avea schimbări bruşte şi radicale de dispoziţie şi comportament. Se pare că era sub influenţa alcoolului şi marţi, când şi-a înjunghiat fostă iubită.

anche6Totuşi, el nu a făcut scandal în salonul de înfrumuseţare unde a avut loc crima, ci a acţionat cu sânge rece. După un schimb scurt de replici, în care militarul i-a demonstrat că a găsit-o, probabil aşa cum ameninţase, a scos cuţitul. Medicii legişti au găsit pe trupul victimei mai multe plăgi, deşi bărbatul susţine că nu voia să o omoare.

anche2anche3Deşi în apărarea lui au apărut voci care susţin că era tulburat în urma unei misiuni în Afganistan, care a avut loc în 2012, agresiunile despre care vorbeşte fosta lui soţie au avut loc înainte ca el să participe la război.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial