2 mai 2024
Micro 4, din Târgovişte, intră în reabilitare şi modernizare! Ce planuri are primăria

Micro 4, din Târgovişte, intră în reabilitare şi modernizare! Ce planuri are primăria

micro4„Discutăm de o nouă zonă pe care Primăria Municipiului Târgovişte o va reabilita din fonduri proprii. Sunt aproximativ 2000 de metri pătraţi şi se fac lucrări ample de amenajare a trotuarelor, de preluare a apelor pluviale, ridicare la cotă a căminelor.

De asemenea, se va asfalta, se va reabilita şi moderniza iluminatul public. Această zonă urmează să fie transformată radical, după finalizarea lucrărilor vom veni din nou aici pentru a vedea cum va arăta această zonă.

La reabilitarea şi modernizarea străzii Udrişte Năsturel lucrează în momentul de faţă Municipal Construct, iar valoarea devizului cred că va fi undeva la 200.000 lei, cel puţin la acest moment, pentru că vom vedea cum închidem pe final în funcţie de lucrările neprevăzute care mai apar, iar după aceea vor urma lucrările de asfaltare a 2000 de metri pătraţi şi iluminatul public.

Doar în momentul în care vom finaliza lucrările, vom şti exact care este valoarea finală a lucrărilor”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

„În afară de zona de care discutăm în acest moment, strada Udrişte Năsturel, se mai lucrează în Târgovişte la Grădiniţa Nr. 9, la Clubul Pensionarilor, în Cartierul Matei Voievod.

Avem, de asemenea, licitaţia deschisă pentru Cartierul Priseaca, unde în momentul de faţă se solicită clarificări, se lucrează la Piaţa Mihai Viteazul, la afterschool- ul din microraionul IV.

Sunt lucrări pe care, în mare parte, vrem să le finalizăm în această toamnă, inclusiv Piaţa Mihai Viteazul”, a mai spus primarul Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial