17 mai 2024
Mătăsaru – Cum i-au cumințit polițiștii pe cei puși pe scandal!

Mătăsaru – Cum i-au cumințit polițiștii pe cei puși pe scandal!

scandm36 infracţiuni constatate, 743 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 18 permise de conducere reţinute,  40 de certificate de înmatriculare retrase şi  2800 de ţigarete confiscate sunt rezultatele obţinute de poliţişti în urma filtrelor şi controalelor efectuate pe raza localităţilor Mătăsaru şi Mogoşani.

În perioada 09-23 martie a.c., efective de ordine publică şi poliţie rutieră au acţionat suplimentar pe raza localităţilor Mătăsaru şi Mogoşani pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Pe parcursul acestor zile, poliţiştii au oprit în trafic pentru control 1592 de vehicule şi au legitimat 1979 de persoane.

Au fost constatate 6 infracţiuni în flagrant delict, dintre care 5 au fost la regimul rutier şi au fost aplicate 743 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la aproximativ 138.000 de lei.

Cele mai multe amenzi, 701, au fost aplicate conducătorilor auto ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie, dintre acre 19 pentru exces de viteză, 8 pentru transportul mai multor persoane decât numărul de locuri prevăzut în certificatul de înmatriculare şi 116 pentru defecţiuni tehnice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere, au retras 40 de certificate de înmatriculare şi au confiscat 2800 de ţigarete.

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial