30 septembrie 2023
Bărbat din Decindeni, reţinut de poliţişti după ce a condus beat, cu permisul suspendat, a fugit de poliţişti şi a făcut accident

Bărbat din Decindeni, reţinut de poliţişti după ce a condus beat, cu permisul suspendat, a fugit de poliţişti şi a făcut accident

Un bărbat, din Decindeni, reținut de polițiști pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

foto arhivă

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 31 de ani, din Decindeni, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 21 noiembrie a.c., ar fi condus un autoturism, pe strada Principală din localitatea Râncaciov, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valaore de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, bărbatul nu ar fi oprit la semnalul efectuat de polițiști, și-ar fi continuat deplasarea, pe drumul județean 702B, și s-ar fi izbit cu auotursimul de gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier, nu au fost persoane rănite.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial